Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έκλεισες του βάζελου το σπίτι...» (vid)

«Έκλεισες του βάζελου το σπίτι...» (vid)
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 - 11:07

Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος να παίρνει μεγάλες νίκες στα ντέρμπι, κάτι που έγινε και στις 26/10/2014. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον αγαπημένο πελάτη και όπως είναι φυσικό, παίρνουν τη νίκη.

Σκόρερ για τον Θρύλο, ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο νεαρός αμυντικός έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο ώς αλλαγή στο 57' και δυο λεπτά αργότερα, πετυχαίνει το γκολ της νίκης με εκπληκτική κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Μάλιστα, ο Θρύλος έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, ωστόσο ο Κώστας Μήτρογλου, χάνει πέναλτι στο 78ο λεπτό του αγώνα, το οποίο έχει κερδίσει ο ίδιος μάλιστα.

Διαβάστε επίσης

Τον... τιμώρησε με πεντάρα (vid)

Τον... τιμώρησε με πεντάρα (vid)

Ο Θρύλος επικρατεί στις 27/10/2013 με 5-1 του ΟΦΗ, που είχε προηγηθεί στο σκορ. Δύο γκολ ο Μήτρογλου, από ένα οι Χολέμπας, Μανιάτης και Γιαταμπαρέ.

Με υπογραφή «Τζόλε» (vid)

Με υπογραφή «Τζόλε» (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» επικρατούν της Βαλένθια με 1-0 στις 25/10/2000 για τη διοργάνωση του Champions League. Σκόρερ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

«Διπλό» μες στη Γαλλία

«Διπλό» μες στη Γαλλία

Μεγάλη νίκη σαν σήμερα για τον Ολυμπιακό, καθώς κατάφερε να κερδίσει με 1-2 τη Μονπελιέ και να τους αφήσει όλους σύξυλους.