Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους… κάρφωσε ο «μουστάκιας» (vid)

Τους… κάρφωσε ο «μουστάκιας» (vid)
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017 - 08:49

Τα… καρφώματα επί του αιώνιου αντιπάλου, ΠΑΟ, ξεκίνησαν από παλιά. Σαν σήμερα, το 1983, ο Ολυμπιακός είχε υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους «πράσινους» τους οποίους και κέρδισε με 2-1 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος..

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των «ερυθρόλευκων».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Πειραιώτες καθώς μόλις στο 2’ ο «μουστάκιας» σκόραρε έπειτα από φάση διαρκείας που σημειώθηκε στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Η απάντηση των… πελατών του Θρύλου ήταν άμεση και μόλις στο 13’ ο Μαυρίδης έφερε το ματς στα ίσα, με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού.

Οι γηπεδούχοι και ο Νίκος Αναστόπουλος δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, με τον σπουδαίο επιθετικό να γράφει το 2-1 στο 69’ με κοντινό πλασέ μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν το ίδιο δυνατά, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Διαβάστε επίσης

«3άρα» επί της Βέροιας (vid)

«3άρα» επί της Βέροιας (vid)

Σαν σήμερα, πριν από 4 χρόνια, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της Βέροιας με 3-0. Μήτρογλου, Τζεμπούρ και Πάντελιτς τα γκολ.

Μεγάλη νίκη στη Ρόδο (vid)

Μεγάλη νίκη στη Ρόδο (vid)

Ο Θρύλος επικράτησε σαν σήμερα με 2-1 της ΑΕΚ στη Ρόδο το 1989 και έδειξε πως και εκείνο το πρωτάθλημα έπρεπε να το πάρει.

Γούρικη η 13η αγωνιστική

Γούρικη η 13η αγωνιστική

Σαν σήμερα, το 1977, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Καβάλας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Δοξασμένος στη Δράμα

Δοξασμένος στη Δράμα

Κι όμως, υπάρχει σαν σήμερα παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και έγινε την 1η Ιανουαρίου του 1962 απέναντι στη Δόξα, στη Δράμα.