Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι Θρύλος ήταν αυτός (vid)

Τι Θρύλος ήταν αυτός (vid)
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 - 08:50

Τι κι αν τα καδρόνια έπεφταν βροχή. Τι κι αν οι πέτρες έπεφταν βροχή. Τι κι αν οι αναπτήρες έπεφταν βροχή. Ο Ολυμπιακός δεν μάσησε και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σαν σήμερα, κέρδισε με 2-3 για τη 18η αγωνιστική, κάνοντας ανατροπή και... πλάκα στον αντίπαλό του.

Οι Πειραιώτες δεν άρχισαν καλά το παιχνίδι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Μίετσελ στο 29'. Όμως οι Πειραιώτες δεν χρειάστηκαν πολλά λεπτά για να κάνουν την ανατροπή.

Μόλις 14 για τρία γκολ. Τοροσίδης στο 56', Ριβάλντο στο 64' και Καστίγιο στο 70', έκαναν την Τούμπα να σωπάσει, πριν προσφέρει κάποιους χαλαρούς πανηγυρισμούς στο 89' ο Τόργκελε.

Ο Θρύλος είχε περάσει από τη ζούγκλα της Τούμπας αέρα με 2-3 και έστειλε σε όλους το μήνυμά του.

Διαβάστε επίσης

Με Σέποβιτς στην επόμενη φάση (vid)

Με Σέποβιτς στην επόμενη φάση (vid)

Σαν σήμερα το 2014, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης και μπόρεσε να κερδίσει με 1-0, περνώντας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Με τον «πιστό» του στρατιώτη (vid)

Με τον «πιστό» του στρατιώτη (vid)

Με τον Νταβίντ Φουστέρ να είναι ψύχραιμος, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σήμερα με 1-0 από την Τρίπολη και πήγε στο +7 από τους αντιπάλους του.

Τεράστιο «διπλό» (vid)

Τεράστιο «διπλό» (vid)

Σαν σήμερα το 2002, ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-2 την ΑΕΚ μέσα στο σπιτάκι της και έκανε σημαντικό βήμα τίτλου.

Με πρωταγωνιστή τον Ίβιτς (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Ίβιτς (vid)

Σαν σήμερα το 1998, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Εθνικού εκτός έδρας και μπόρεσε να μείνει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.