Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη... πρωταθλήματος (vid)

Νίκη... πρωταθλήματος (vid)
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 - 08:36

Είναι κάποιες νίκες που σου δίνουν πρωτάθλημα μακροπρόθεσμα. Μια τέτοια σημείωσε ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 1997, με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ήταν η τέταρτη αγωνιστική, ο ΟΦΗ σκίστηκε για να αποσπάσει βαθμό από τον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες, έχοντας καρδιά και άντερα πρωταθλητή, μπόρεσαν να κερδίσουν με 2-3 και να στείλουν παντού το μήνυμά τους.

Ο ΟΦΗ έκανε το 1-0 με τον Μίτιτς στο 44', αλλά στο 45' ο Γεωργάτος ισοφάρισε. Στο 61' ο Μίτιτς έκανε το 2-1 για τον ΟΦΗ, αλλά ο Θρύλος είχε ξανά άμεση απάντηση και με τον Ίβιτς στο 66' ισοφάρισε σε 2-2.

Τα λεπτά περνούσαν, ο αγώνας πλησίαζε προς το τέλος του και εκείνος που τους τελείωσε, ήταν ο Αλεξανδρής στο 86', που ξεκίνησε από κανονικότατη θέση και με γκολάρα διαμόρφωσε το τελικό 2-3 για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

«Λύγισε» και τη Λίβερπουλ (vid)

«Λύγισε» και τη Λίβερπουλ (vid)

Σαν σήμερα το 2004, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ στον Ναό. Η Λίβερπουλ ήταν η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! (vid)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! (vid)

Από τις σπουδαιότερες νίκες ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη και μάλιστα εκτός έδρας. Σαν σήμερα το 2-3 του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ, μέσα στο «Έμιρεϊτς».

Πέντε στον Πανιώνιο (vid)

Πέντε στον Πανιώνιο (vid)

Σαν σήμερα το 1999, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0 του Πανιωνίου για το πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να πάρει μια άνετη νίκη.

Καρυδάτη νίκη (vid)

Καρυδάτη νίκη (vid)

Σαν σήμερα το 2011, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει με 3-2 στην Κρήτη τον Εργοτέλη, σε ένα παιχνίδι θρίλερ.