Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχει θέμα Μιραλάς, ούτε Τοροσίδη

Δεν υπάρχει θέμα Μιραλάς, ούτε Τοροσίδη
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 11:48

Η μεταγραφική περίοδος στο ρεπορτάζ ανοίγει φυσικά πολύ νωρίτερα από ό,τι η κανονική και είναι λογικό να υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με το γεγονός πως κάποιοι φερόμενοι στόχοι της ομάδας του Ολυμπιακού είναι κοντά. Ίσως να μην είναι καν στόχοι από ένα σημείο και μετά.

Ο σημερινός Τύπος έχει μερικές αναφορές για δύο παίκτες που φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Κέβιν Μιραλάς και τον Βασίλη Τοροσίδη. Δύο πρώην παίκτες της ομάδας, που ο ένας παίζει στην Αγγλία και ο άλλος στην Ιταλία. Με την ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που ήρθε, να τα διαψεύδει.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν από την ΠΑΕ, δεν υπάρχει θέμα με τον Βέλγο αυτή τη στιγμή, αλλά ούτε και με τον Τοροσίδη. Άρα, ό,τι και να γράφεται, δεν ισχύει. Ναι μεν τα δύο ονόματα έχουν υπάρξει πολλάκις στο ρεπορτάζ της ομάδας του Ολυμπιακού, αλλά δεν υπάρχει θέμα Μιραλάς ούτε Τοροσίδη.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για παίκτες αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά όπως ενημέρωσαν από την ΠΑΕ, δεν υπάρχει κάτι ούτε για τον Βέλγο στράικερ ούτε για τον Έλληνα αμυντικό.

Διαβάστε επίσης

Πεντάρα στον Απόλλωνα… (vid)

Πεντάρα στον Απόλλωνα… (vid)

Σαν σήμερα το 2013 ο Ολυμπιακός νίκησε με 5-0 στην Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης, παίζοντας τρομερό ποδόσφαιρο.

15/15... (vid)

15/15... (vid)

Σαν σήμερα το 2015, ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε έναν γύρο στην Α' Εθνική, μόνο με νίκες.

Τέσσερα στη Χέρτα (vid)

Τέσσερα στη Χέρτα (vid)

Σαν σήμερα το 2008 για το Europa League, ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 τη Χέρτα, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.