Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο κόσμος έσπρωξε τη μπάλα με τη φωνή του

Όταν ο κόσμος έσπρωξε τη μπάλα με τη φωνή του
Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 - 08:33

Σαν σήμερα το 1966 στον παλιό Ναό, ο Ολυμπιακός σημείωσε μια από τις πιο σημαντικές νίκες σε όλη του την ιστορία. Υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό για την 28η αγωνιστική και ο Θρύλος ήθελε τη νίκη για να παραμείνει πρώτος, καθώς ο ΠΑΟ παραμόνευε...

Όλα ξεκίνησαν καλά για τον Ολυμπιακό, που στο 9' άνοιξε το σκορ με τον Σιδέρη και όλοι πίστεψαν πως το ματς τελείωσε. Όμως, στο 19' ο Μπιτζίδης ισοφάρισε, αλλά όλοι θεωρούσαν πως ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε εύκολα.

Το ματς δεν εξελισσόταν, πάντως, όπως θα ήθελαν οι Πειραιώτες και το ματς όδευε προς το τέλος του... Εκείνη τη στιγμή, ακριβώς στο 90' και ενώ είχαν εμφανιστεί τα σύννεφα της ισοπαλίας και της δεύτερης θέσης, ο Γιούτσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1 και χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Αλλά το γκολ δεν το έβαλε αυτός... Το έβαλε ο κόσμος, που με την αύρα του και δίχως να έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή, την έσπρωξε με τις ιαχές του μέσα.

Διαβάστε επίσης

Πεντάρα στο ρελαντί…

Πεντάρα στο ρελαντί…

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 1971 νίκησε με 5-0 την Βέροια για την 33η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τεράστιο διπλό και κούπα!

Τεράστιο διπλό και κούπα!

Σαν σήμερα το 1973 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Ομόνοιας Λευκωσίας και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.