Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εύκολη νίκη πριν τον… τελικό με Βέρντερ (vid)

Εύκολη νίκη πριν τον… τελικό με Βέρντερ (vid)
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 07:32

Σαν σήμερα το 2007 ο Ολυμπιακός επικρατούσε του Λεβαδειακού με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», μερικές ημέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι του Θρύλου με τη Βέρντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ και μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το σκορ είχε ανοίξει στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς ο Στολτίδης με υπέροχο σουτ στο 23’, ενώ το 2-0 έκανε ο Κοβάσεβιτς στο 35’.

Τζόρτζεβιτς στο 51’ και Μήτρογλου στο 64’ «έγραψαν» το τελικό 4-0, ενώ στις σημαντικές στιγμές αυτής της αναμέτρησης, συγκαταλέγεται και η απαίτηση του κόσμου για να βαρέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός, ο Τάσος Πάντος.

Ο Τάκης Λεμονής τον άφησε να το εκτελέσει, με τον Έλληνα αμυντικό πάντως να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Πάρη Ανδράλα που είχε κάτσει στο τέρμα, με τον κόσμο παρόλα αυτά να τον αποθεώνει.

Διαβάστε επίσης

Πρώτος μάγκας ο Θρύλος (vids)

Πρώτος μάγκας ο Θρύλος (vids)

Σαν σήμερα το 1998, ο Ολυμπιακός έφυγε αήττητος από το Ζάγκρεμπ και τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θρυλική πρόκριση (vid)

Θρυλική πρόκριση (vid)

Σαν σήμερα το 2013 ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 την Αντερλεχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε στους κορυφαίους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Προσκύνησε» στο Ναό η Άρσεναλ! (vid)

«Προσκύνησε» στο Ναό η Άρσεναλ! (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2011 επικράτησε με 3-1 των «κανονιέρηδων» στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποδεικνύοντας ότι στην έδρα του ο Θρύλος μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε.