Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τριάρα» στον ΠΑΟ (vid)

«Τριάρα» στον ΠΑΟ (vid)
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 07:40

Τεράστια νίκη επί του γνωστού «πελάτη» σημείωσε, σαν σήμερα το 2016, ο Ολυμπιακός! Ο Θρύλος επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 26η αγωνιστική. Σε μια νίκη που ήρθε με ανατροπή και τον Ολυμπιακό να νικά τον αντίπαλό του με «τριάρα»!

Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσθεσαν ακόμη μία νίκη απέναντί του, πετυχαίνοντας την με ανατροπή. Κι αυτό διότι οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στην πρώτη τους επίθεση στο ματς, μόλις στο 3’, με τέρμα του Μπεργκ. Ένα γκολ που αρχικά αιφνιδίασε τους «ερυθρόλευκους».

Στην πορεία τους ματς, όμως, πήραν τα ηνία και αντέδρασαν όπως έπρεπε. Το πιο σημαντικό γκολ ήταν αυτό του Καμπιάσο, στο 38', με σουτ έξω από την περιοχή. Το 1-1 σε καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης, για να έρθουν στη συνέχεια άλλα δύο γκολ!

Στο τελευταίο κομμάτι του ματς, αρχικά με τον Ντα Κόστα στο 87' με κεφαλιά και τον Ιντέγε να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα στο 89', ολοκληρώνοντας την ανατροπή, κάνοντας το 3-1 για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Εύκολα τον Ηρακλή! (vid)

Εύκολα τον Ηρακλή! (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 1976 επικράτησε με 2-0 των Θεσσαλονικέων για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Άνετα την Ξάνθη ο Θρύλος! (vid)

Άνετα την Ξάνθη ο Θρύλος! (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2015 επικράτησε με 2-0 των Ακριτών, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τριάρα στην ΑΕΚ! (vid)

Τριάρα στην ΑΕΚ! (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2000 επικράτησε άνετα με 3-0 της ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Κυπελλούχος με 4άρα στον ΠΑΟΚ!

Κυπελλούχος με 4άρα στον ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 1951 επικράτησε με το εμφατικό 4-0 των Θεσσαλονικέων, κατακτώντας το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας του.