Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «γλέντι» με την 4άρα στη Λεωφόρο! (vid)

Το «γλέντι» με την 4άρα στη Λεωφόρο! (vid)
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 - 07:40

Σαν σήμερα το 2001, ο Ολυμπιακός έκανε... πάρτι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και, μάλιστα, μέσα στη Λεωφόρο. Κόντρα στον αιώνιο πελάτη του! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το καλύτερο... «Γλέντησαν» τον αντίπαλό τους, βάζοντας τέσσερα (1-4) γκολ! Και θριαμβευτικά πέρασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ όταν ο Λουτσιάνο έδωσε πάσα-ποίημα στον Αλέκο Αλεξαδρή και εκείνος έκανε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα μια φωτοβολίδα του Βραζιλιάνου από τα 35 μέτρα έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 0-2!

Στο 43’ ο Παναθηναϊκός μείωσε με τον Λυμπερόπουλο, αλλά επιστροφή δεν υπήρχε. Ο Γρηγόρης Γεωργάτος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 61’ έκανε το 1-3, πανηγυρίζοντας μάλιστα με μοναδικό τρόπο. Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ που ήταν στις εξέδρες της Λεωφόρου.

Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 83’ με τον «μάγο» του Θρύλου, Ζιοβάνι, να σκοράρει για το τελικό 1-4, κάνοντας για μια ακόμα φορά τους οπαδούς του ΠΑΟ να σωπάσουν, προκαλώντας παράλληλα ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

«Σφράγισε» το 37ο! (vid)

«Σφράγισε» το 37ο! (vid)

Σαν σήμερα το 2009, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, εξασφαλίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

«Γλέντι» με 6άρα! (vid)

«Γλέντι» με 6άρα! (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2011 έριξε μία ακόμη ξεγυρισμένη σφαλιάρα στην ΑΕΚ, η οποία είχε και τότε προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ, παίρνοντας μία ακόμη εμφατική νίκη με 6-0.

Εύκολα τον Αστέρα... (vid)

Εύκολα τον Αστέρα... (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2015 επικράτησε με 2-0 των Αρκάδων για την 26η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.