Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεντάρα στην Κέρκυρα! (vid)

Πεντάρα στην Κέρκυρα! (vid)
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 07:42

Μία ακόμη εμφατική επικράτηση σημειώθηκε σαν σήμερα το 2018 από τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 5-1 της Κέρκυρας για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες ήθελαν μία εμφατική νίκη λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, την οποία κατάφεραν και πήραν, όντες καταιγιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 12’ ο Ανσαριφάρντ, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 27’ με τον Επστάιν. Ωστόσο, ο Μιραλάς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έκανε το 2-1.

Στη συνέχεια, και πιο συγκεκριμένα στο 51’ ο Φορτούνης έκανε το 3-1 για τον Ολυμπιακό, με τον Ένγκελς στο 71’ και Βρουσάι στο 87’ να διαμορφώνουν το τελικό 5-1 του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Η μέρα που ο Δούρος έκλεψε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό… (vid)

Η μέρα που ο Δούρος έκλεψε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό… (vid)

Μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε σαν σήμερα το 2004, όταν ο Δούρος στέρησε με τη διαιτησία του τη νίκη του Θρύλου κόντρα στον ΠΑΟ, ματς το οποίο έμεινε τελικά στο ισόπαλο 2-2.

Τεσσάρα στην ΑΕΚ!

Τεσσάρα στην ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 1974 επικρατούσε με το εμφατικό 4-0 των «κιτρινόμαυρων» στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του τότε πρωταθλήματος.

Τριάρα τίτλου... (vid)

Τριάρα τίτλου... (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2002 είχε επικρατήσει με 3-1 της Παναχαϊκής, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.