Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μέρα που ο Δούρος έκλεψε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό… (vid)

Η μέρα που ο Δούρος έκλεψε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό… (vid)
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 07:41

Ένα από τα πιο μελανά σημεία στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε 15 χρόνια πριν, σαν σήμερα το 2004.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν τη νίκη για να κάνουν τεράστιο βήμα για την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου, κάτι το οποίο τους στέρησε όμως ο Δούρος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 λόγω του γκολ που πέτυχε στο 7’ ο Μπασινάς, ωστόσο κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα.

Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν στο 44’ με τον Στολτιδη, ενώ στο 54’ ο Τζόρτζεβιτς έκανε το 1-2, οδηγώντας τον Θρύλο στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Δούρος έκλεψε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, αποβάλλοντας με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Τζιοβάνι στο 65’, σε μία φάση στην οποία είχε προηγηθεί γροθιά από τον Κυργιάκο στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου. Ο Δούρος έκλεισε τα μάτια και δεν απέβαλλε τον Κυργιάκο χαρίζοντας έτσι τον τίτλο στους «πράσινους» οι οποίοι με παίκτη παραπάνω ισοφάρισαν τον αγώνα στο 82’ με τον Γκούμα σε 2-2.

Διαβάστε επίσης

Σήκωσε το 42ο!

Σήκωσε το 42ο!

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2015 πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του με 4-0 κόντρα στον Λεβαδειακό.