Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τεσσάρα» στην ΑΕΚ! (vid)

«Τεσσάρα» στην ΑΕΚ! (vid)
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 07:36

Μία ακόμη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ πέτυχε, σαν σήμερα το 2002, ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-3 των «κιτρινόμαυρων», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Θρύλος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22’, με τέρμα που σημείωσε ο Τσιάρτας με πέναλτι, ωστόσο κατάφερε να αντιδράσει, με τον Αλέκο Αλεξανδρή να βρίσκεται για ακόμη μία φορά σε μεγάλη ημέρα και να σκοράρει δύο τέρματα.

Αρχικά, στο 41’ έφερε το ματς στα ίσια, στη συνέχεια ο Πατσατζόγλου στο 52’ έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, με τον Αλεξανδρή στο 58’ να κάνει το 3-1 υπέρ των Πειραιωτών.

Η ΑΕΚ μείωσε στο 72’ επίσης με πέναλτι του Τσιάρτα, όμως ο Τζόρτζεβιτς στο 90’ έκανε το 4-2, κλειδώνοντας τη νίκη για τον Θρύλο! Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 90’+4 ο Λάκης…

Διαβάστε επίσης

«Κλείδωσε» το 40ό! (vid)

«Κλείδωσε» το 40ό! (vid)

Σαν σήμερα το 2013, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο και «έραψε» το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του…

Σήκωσε το 42ο!

Σήκωσε το 42ο!

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2015 πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του με 4-0 κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η μέρα που ο Δούρος έκλεψε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό… (vid)

Η μέρα που ο Δούρος έκλεψε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό… (vid)

Μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε σαν σήμερα το 2004, όταν ο Δούρος στέρησε με τη διαιτησία του τη νίκη του Θρύλου κόντρα στον ΠΑΟ, ματς το οποίο έμεινε τελικά στο ισόπαλο 2-2.