Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανηγύρισε ξανά το νταμπλ!

Πανηγύρισε ξανά το νταμπλ!
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 07:43

Το Κύπελλο Ελλάδος κατέκτησε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού σαν σήμερα το 2016, επικρατώντας με 12-5 της Βουλιαγμένης στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον τίτλο του πρωταθλήματος, πανηγύρισαν για μία ακόμη χρονιά το νταμπλ, δείχνοντας ξανά ότι δεν έχουν αντίπαλο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες σε εκείνο το ματς ήταν ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ενώ εξαιρετική εμφάνιση είχε πραγματοποιήσει και ο Γιόζιπ Πάβιτς, ο οποίος αναδείχθηκε ως καλύτερος τερματοφύλακας του φάιναλ φορ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 3-1, 3-2

Ολυμπιακός : Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Δερβίσης, Ποντικέας 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ, Βλαχόπουλος 5, Γαλανόπουλος

Βουλιαγμένη: Τσαλκάνης, Βουλγαράκης, Δελαγραμμάτικας, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης.Χ, Ελμισιάν 1, Βικάλο 1, Καπότσης 2, Παπαδόγκωνας, Κοπελιάδης, Ζερδεβάς, Καλαϊτζής 1, Κάλης

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμη κούπα!

Μία ακόμη κούπα!

Σαν σήμερα το 1980, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-3 της Καστοριάς και κατέκτησε το ελληνικό Super Cup…

Τους… τελείωσε (ξανά) ο Σπανούλης! (vid)

Τους… τελείωσε (ξανά) ο Σπανούλης! (vid)

Σαν σήμερα το 2016, ο Βασίλης Σπανούλης άφησε 20.000... αγάλματα στο ΟΑΚΑ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ευστοχώντας στο τρίποντο και χαρίζοντας στον Ολυμπιακό τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο «Kill Bill» του έδωσε το προβάδισμα (vid)

Ο «Kill Bill» του έδωσε το προβάδισμα (vid)

Σαν σήμερα το 2016 ο Ολυμπιακό νίκησε με 77-72 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, κάνοντας το 2-1 στη σειρά των τελικών πριν ακολουθήσει το διπλό στο ΟΑΚΑ με το buzzer beater του αρχηγού.