Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση με επτά γκολ στη Νεάπολη!

Πρόκριση με επτά γκολ στη Νεάπολη!
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - 08:00

Σε ένα ματς που θα θυμούνται για πολλά χρόνια όσοι είχαν βρεθεί εκείνη την ημέρα στο γήπεδο, σαν σήμερα, το 1999, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού με 7-4 στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, καθώς ο αγώνας ήταν νοκ άουτ.

Ο Ιωνικός προηγήθηκε στο 15’ με τον Μουτσοντρίγκο, για να ισοφαρίσει στο 30’ ο Καραπιάλης με ωραίο σουτ.

Ένα λεπτό μετά τη σέντρα, οι παίκτες των Νικαιωτών πήραν εκ νέου το προβάδισμα, όμως δεν κατάφεραν να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια, καθώς πρώτα ο Γεωργάτος με πέναλτι (40’), μετά ο Γιαννακόπουλος με πλασέ μέσα από την αντίπαλη περιοχή και έπειτα ο Νινιάδης (45’) με τον ίδιο τρόπο έβαλαν τον Θρύλο μπροστά στο σκορ με 4-2.

Ο Ίβιτς στο 53’ έκανε το 5-2 για να έρθει ο Φίλης 3 λεπτά αργότερα να μειώσει σε 5-3.

Στο 65’ ο Γιαννακόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στους Πειραιώτες, οι οποίοι «έγραψαν» το 6-3.

Ο Αφεντουλίδης μείωσε σε 6-4 στο 80’, όμως λίγο πριν την εκπνοή του ματς, ο Οφορίκουε έκανε το 7-4 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Διαβάστε επίσης

Εύκολη «εξάρα» στον ΑΟ Χανιά!

Εύκολη «εξάρα» στον ΑΟ Χανιά!

Σαν σήμερα το 2016, ο Ολυμπιακός «συνέτριψε» με 6-0 την Κρητική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη φάση των «16» του Κυπέλλου...