Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάρτι» στην... ΑΕΞάρα! (video)

«Πάρτι» στην... ΑΕΞάρα! (video)
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 - 08:30

Μία από τις πολλές «εξάρες» που έχει «ρίξει» τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ σημείωσε, σαν σήμερα το 2001, ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» διέσυραν για ακόμη μία φορά τους «κιτρινόμαυρους», τους οποίους νίκησαν άνετα με το εμφατικό 6-1.

Η… ΑΕΞάρα επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, το όνομα που της έχει αποδοθεί, βλέποντας τους Πειραιώτες να δείχνουν και πάλι την απόλυτη κυριαρχία τους!

Την ίδια χρονιά, είχε πραγματοποιηθεί και το ματς-ντροπή στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου οι παίκτες της ΑΕΚ έπεφταν κάτω για να γλιτώσουν!

Πάντως, ο Ολυμπιακός λίγο αργότερα, όταν ξανά συνάντησε την ΑΕΚ, την τιμώρησε, με τον Ηλία Ατματσίδη να έχει ανέβει στο ρολόι για να βλέπει πόσα τρώει…

Το «πάρτι» άρχισε με κεφαλιά του Γεωργάτου στο 5', ενώ στο 22' ο Τζιοβάνι έκανε το 2-0. Στη συνέχεια, στο 25' ο Μαλαδένης μείωσε σε 2-1, όμως στο 32' ξανά ο μάγος έκανε το 3-1. Και μετά, χάθηκε το μέτρημα. Στο 53' ο Οφορίκουε έκανε το 4-1, τη σκυτάλη πήρε ο Άλβες για το 5-1 και το 6-1 το έκανε ο Στελάρας στο 84', κάνοντας την ΑΕΚ… Αεκάκι!

Διαβάστε επίσης