Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλική πρόκριση στον τελικό της Ευρώπης!

Θρυλική πρόκριση στον τελικό της Ευρώπης!
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 - 22:35

Σαν σήμερα το 2015, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Final-4 της LEN Euroleague. Ως κάτοχος του LEN Trophy, ο Θρύλος, μπροστά στο κοινό του, εξασφάλισε το εισιτήριο για την πρώτη του παρουσία σε τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 10-8 της ρωσικής Κίνεφ Κίρισι στο Παπαστράτειο, μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση!

Στο κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο του Πειραιά, οι Πειραιώτισσες του Χάρη Παυλίδη πανηγύρισαν μια μεγαλειώδη πρόκριση, έχοντας σε εκπληκτική μέρα την Ρομπέρτα Μπιανκόνι, που πέτυχε έξι γκολ, αλλά και την τερματοφύλακα Χρυσή Διαμαντοπούλου, της οποίας οι αποκρούσεις ήταν σωτήριες στα τελευταία λεπτά του αγώνα...

Τα οκτάλεπτα 3-3, 3-2, 1-2, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου Ε., Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Καλογεράκου, Σάουθερν 1, Μπιανκόνι 6, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου.

Κίνεφ Κίρισι: Καρνάουκ, Ζούμπκοβα 3, Προκοφίεβα 2, Σιμάνοβιτς 1, Κουρότσκινα, Κρίμερ, Μπαλάι, Κιρίλτσεβα, Ιακούσεβα, Κοχριάκοβα 1, Ιβάνοβα 1, Ρίζκοβα, Ιούσκοβα.

Διαβάστε επίσης