Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκος» θρίαμβος στο Λονδίνο! (video)

«Ερυθρόλευκος» θρίαμβος στο Λονδίνο! (video)
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 08:33

Υπάρχουν κάποιες βραδιές που δεν ξεχνιούνται. Που ο Ολυμπιακός χάρισε απίστευτα συναισθήματα σε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, τα οποία δεν γίνεται κανείς να ξεχάσει!

Ο Θρύλος, λοιπόν, σαν σήμερα το 2015, θριάμβευσε στο «Emirates» παίρνοντας τη νίκη με 3-2 επί της Άρσεναλ σε ένα πραγματικά αλησμόνητο ματς, με τους Πειραιώτες να παίρνουν ίσως τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη τους στην Ευρώπη στην ιστορία τους!

Ο Ολυμπιακός έκανε ματσάρα, έδειξε στην πανίσχυρη Άρσεναλ ότι βρίσκεται και εκείνος στην ελίτ, αναγκάζοντας τον Αρσέν Βενγκέρ και τους παίκτες του να υποκλιθούν στον Θρύλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ της αναμέτρησης, η οποία έγινε για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τρομερό γκολ του Πάρντο στο 33’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Γουόλκοτ με πλασέ έφερε το ματς ξανά στα ίσια, ωστόσο, εκεί ήταν η σειρά του Φορτούνη να απαντήσει. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού με απευθείας εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Οσπίνα, με το τέρμα αυτό να χρεώνεται τελικά ως αυτογκόλ του Κολομβιανού.

Οι «κανονιέρηδες» στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65’ ισοφάρισαν και πάλι σε 2-2 με κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες, ωστόσο, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον στο 66’ πάγωσε το αγγλικό γήπεδο, ξεσηκώνοντας όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με τον Θρύλο να πανηγυρίζει μία ακόμη τεράστια ευρωπαϊκή νίκη.

Τι ζήσαμε, Θεέ μου!

Διαβάστε επίσης

Θρυλική πρόκριση!

Θρυλική πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 1972 πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη-πρόκριση στην Ιταλία επί της Κάλιαρι με 1-0 για το Κύπελλο UEFA