Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι ματσάρα! Τι παικταράς, Θεέ μου! (video)

Τι ματσάρα! Τι παικταράς, Θεέ μου! (video)
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 - 08:32

Ένα παιχνίδι, μία ιστορία. Δεν ήταν αντίπαλος κάποιος από τους άλλους «μεγάλους», αλλά ο Ηρακλής. Όμως εκείνο το παιχνίδι του 2001, στις 11 Απριλίου, πώς να το ξεχάσουμε, ρε φίλε!

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τον Ηρακλή στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, καλούμενοι να υπερασπιστούν τη νίκη με 1-0 στη Θεσσαλονίκη. Το ματς έμεινε στην ιστορία, με εννιά γκολ να σημειώνονται και ο Ολυμπιακός να παίρνει τη νίκη με 5-4! Με τον Τζιοβάνι να κάνει απίστευτα πράγματα!

Πώς να ξεχάσουμε εκείνο το απίθανο γκολ σχεδόν από το κέντρο!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1’, από τον Χατζί, ωστόσο ο Τζόρτζεβιτς ισοφάρισε στο 11’ σε 1-1. Ο Κωνσταντίνου για τους Θεσσαλονικείς έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ηρακλή, ωστόσο ο Ζε Ηλίας ισοφάρισε και πάλι τον αγώνα!

Στη συνέχεια, ο Θρύλος προηγήθηκε για πρώτη φορά στον αγώνα, έπειτα από ένα φανταστικό γκολ από τα 40 μέτρα του Τζιοβάνι στο 56'! Τι γκολ, Θεέ μου! Τι παικταράς, ρε φίλε!

Ο «γηραιός» με τον Γκοϊκοβιτς στο 61’ και τον Κωνσταντίνου στο 76’ έκανε το 3-4. Ο Χούτος, όμως στο 80’ και ο Τζιοβάνι στις καθυστερήσεις έδωσαν τη νίκη και την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, σε αυτή τη φάση, ο Βραζιλιάνος παικταράς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του μέχρι να σκοράρει! Απίθανη γκολάρα και αυτή!

Θυμηθείτε το ματς, παρακάτω, όπως και το αριστούργημα του Τζιοβάνι:

Διαβάστε επίσης