Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπανούλης: Όταν «έφτυσε» τον ΠΑΟ για τον Θρύλο! (video)

Σπανούλης: Όταν «έφτυσε» τον ΠΑΟ για τον Θρύλο! (video)
Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 - 08:32

Υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που δεν μπορούν να ξεχαστούν. Μία τέτοια είναι η σημερινή (11/7), μία ημέρα, όπου σηματοδότησε την αλλαγή όχι μόνο της ιστορίας του Ολυμπιακού, αλλά και ολόκληρου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σαν σήμερα, λοιπόν, το 2010, 11 χρόνια πριν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν το «μπαμ» φέρνοντας στον Πειραιά τον Βασίλη Σπανούλη, έναν από τους κορυφαίους αθλητές εκείνης της εποχής, όπου ήρθε στον Θρύλο για να γίνει αμέσως ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.

Ο αρχηγός έπιασε στο Λιμάνι του και αμέσως όλοι κατάλαβαν όταν είπε το «ναι» στον Θρύλο ότι κάτι πολύ μεγάλο έχει αρχίσει να δημιουργείται. Ο ηγέτης των Πειραιωτών οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» ξανά στην κορυφή, εκεί δηλαδή που ανήκουν.

Συγκεκριμένα, ο Λαρισαίος γκαρντ πανηγύρισε στον Ολυμπιακό, 2 Euroleague το 2012 και το 2013, σε ένα ιστορικό back to back, καθώς και τις κατακτήσεις 3 πρωταθλημάτων Ελλάδος, το 2012, το 2015 και το 2016, 1 Κύπελλο Ελλάδος το 2011, καθώς και το Διηπειρωτικό το 2013.

Πολύ μεγάλη ημέρα η σημερινή, λοιπόν, για όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, αλλά και για τους αντιπάλους του, οι οποίοι δεν μπορούν να ξεχάσουν με τίποτα και εκείνοι αυτή την ημέρα.

Διαβάστε επίσης