Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έξι στη φιναλίστ του Τσου Λου;! Το 'κανε και αυτό! (Video)

Έξι στη φιναλίστ του Τσου Λου;! Το 'κανε και αυτό! (Video)
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 - 09:21

Σαν σήμερα το 2002, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Λεβερκούζεν για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Η γερμανική ομάδα ήταν φιναλίστ του θεσμού και ο Θρύλος τη διέσυρε με 6-2.

Στο συγκεκριμένο αγώνα ο Τζόλε έκανε την εμφάνιση της καριέρας του πετυχαίνοντας χατ τρικ. Το τρίτο γκολ μάλιστα με το... δεξί. Ματσάρα από Στελάρα και «Πάτσα», κόντεψε να... γκρεμιστεί η Ριζούπολη.

Στο 44’, στο 63’ και το 73’ σκόραρε ο Τζόλε, στο 27’ με αυτογκόλ του Κλάινε είχε ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός, ενώ τα άλλα τέρματα τα είχαν σημειώσει οι Γιαννακόπουλος (38’) και Ζέτερμπεργκ (87’).

Η Λεβερκούζεν είχε προηγηθεί με τον Σνάιντερ στο 22’ και αυτός έβαλε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 78’, σε μια χρονιά που αν ο Ολυμπιακός διαχειριζόταν καλύτερα αυτό το αποτέλεσμα, θα έκανε πολλά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Πατσατζόγλου, Βενετίδης, Γιαννακόπουλος (83' Οφορίκουε), Καρεμπέ, Ζιοβάνι (86' Αλεξανδρής), Τζόρτζεβιτς (90' Ντρασένα), Ζε Ελίας, Άντζας, Ζέτερμπεργκ, Ανατολάκης.

Λεβερκούζεν: Τζούριτς, Λούσιο, Ζίφκοβιτς, Σίμακ, Μπαστούρκ, Μπάλιτς (71' Ογίγκβε), Βράνιες, Σνάιντερ (51' Μπρντάριτς), Νόιβιλ, Ράμελοφ, Κλάινε.

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο στον Ναό! (Video)

Το πρώτο στον Ναό! (Video)

Σαν σήμερα το 2004, ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του ματς στο νέο Καραϊσκάκη, απέναντι στην Καλλιθέα...