Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιραλάς, Φουστέρ και... Μαρκάνο! (video)

Μιραλάς, Φουστέρ και... Μαρκάνο! (video)
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:28

Μία δύσκολη, αλλά παράλληλα πολύ σημαντική νίκη πήρε, σαν σήμερα το 2011, ο Ολυμπιακός επί του Εργοτέλη. Ο Θρύλος επικράτησε με 3-2 των Κρητικών στο Ηράκλειο, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μιραλάς, μόλις στο 4’ της αναμέτρησης, ενώ στο 38’ ο Φουστέρ έκανε δύο τα τέρματα των Πειραιωτών. Στο 55’ ο Ρομάνο μείωσε για τον Εργοτέλη, ωστόσο, ο Μαρκάνο στο 78’ έκανε το 3-1 και «σφράγισε», έτσι, ένα πολύ μεγάλο τρίποντο για τον Θρύλο.

Οι Κρητικοί μείωσαν στο 85’ για το τελικό 3-2 και πάλι με τον Ρομάνο, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να στερήσει τη νίκη από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντζο, Τοροσίδης, Αβραάμ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Αμπντούν (62' Ιμπαγάσα), Φουστέρ (73' Χαβίτο), Μιραλάς (88' Μέλμπεργκ), Τζιμπούρ

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιαλούσης (81' Κυριακίδης), Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ (46' Σαρρής), Βίσιο, Τζούνιορ, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κουτσιανικούλης, Μπούντιμιρ (71' Κατσικοκέρης)

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης