Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη επί του Ηρακλή με Αλεξανδρή! (video)

Νίκη επί του Ηρακλή με Αλεξανδρή! (video)
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 09:19

Άλλη μια επιτυχία πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1997, στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον «Γηραίο», νίκη με σκορ 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στον δρόμο προς το Πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής ήταν στον δρόμο τους, εμπόδιο, αλλά τον ξεπέρασαν.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο προηγήθηκε με εκτέλεση φάουλ του Γεωργάτου στο 5’, κάνοντας από πολύ νωρίς το 1-0. Ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Μπορμπόκη σε 1-1 στο 15’, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Θρύλος κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς με γκολ του Αλεξανδρή στο 81’, αφού ο επιθετικός του Ολυμπιακού «τσίμπησε» έξυπνα τη μπάλα και πέρασε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και κάνοντας το 2-1.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης