Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν σήμερα: Γενέθλια με τρίμπαλο στην ΑΕΚ! (video)

Σαν σήμερα: Γενέθλια με τρίμπαλο στην ΑΕΚ! (video)
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 10:58

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να… γιορτάσεις τα γενέθλιά σου; Υπάρχει καλύτερο δώρο προς εκείνους οι οποίοι σε αγαπούν, από μια νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ. Αν είσαι ΓΑΥΡΟΣ, ξέρεις… Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Θρύλος, με τον πιο ιδανικό τρόπο, σαν σήμερα το 2013, ρίχνοντας… 3άρα στην ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 της ΑΕΚ, κάνοντας ένα ακόμη… πάρτι με «καλεσμένη» την ΑΕΚ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο 13’, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του Θρύλου στο 57’. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τζαμέλ Αμπντούν στο 62’, βάζοντας την δική του υπογραφή και κάνοντας το 3-0.

Ακόμη ένα γλέντι του Θρύλου κόντρα στην πελάτισσα ΑΕΚ! Ένας ιδανικός τρόπος για να γιορτάσει τα γενέθλιά του ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας. Απολαύστε το πάρτι που είχε στηθεί στον Ναό:

Διαβάστε επίσης