Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν σήμερα: Γλέντι στη Σιένα, στον δρόμο για την Πόλη! (video)

Σαν σήμερα: Γλέντι στη Σιένα, στον δρόμο για την Πόλη! (video)
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 09:10

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός, σαν σήμερα, το 2012 απέναντι στη Σιένα για τα πλέι οφ της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» στον δρόμο προς την Πόλη και το Final Four που σήκωσαν με το μυθικό «πεταχτάρι» του Πρίντεζη, επικράτησαν με 75-55 της Σιένα και έκανε το 2-1, κάνοντας τεράστιο βήμα πρόκρισης.

Η αρμάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε συντρίψει την Σιένα στο ΣΕΦ με 75-55 και είχε βρεθεί στο 2-1 στη σειρά των πλέι οφ κόντρα στους Ιταλούς, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-4!

Σε ένα ματς που ήταν... παράσταση για ένα ρόλο. Ένας εκπληκτικός Ολυμπιακός και στις δύο πλευρές του παρκέ. «Πετούσε» φωτιές η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Χάινς (15π. 9ριμπ.), Σλούκας (11π. και, Λο (10π. 6ας.)

Θυμηθείτε τη μεγάλη νίκη του Θρύλου, η οποία του επέτρεψε να κάνει ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης προς το ιστορικό Final Four της Πόλης!

Διαβάστε επίσης

Σαν σήμερα: Και κούπα και τρίποντο (video)

Σαν σήμερα: Και κούπα και τρίποντο (video)

Σαν σήμερα το 2014 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Άρη για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ των «ερυθρόλευκων» σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδος.