Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Βελιγράδι για το πλεονέκτημα στο 1.88 ο Θρύλος!

Στο Βελιγράδι για το πλεονέκτημα στο 1.88 ο Θρύλος!
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024 - 09:24

Νέα αποστολή στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα (20:00) και θέλει το 2/2 για να μείνει ζωντανός για το πλεονέκτημα έδρας!

Την προηγούμενη αγωνιστική στην Euroleague ο Ολυμπιακός έδειξε τη δύναμή του και πόσο… αλύγιστος είναι, καθώς γύρισε το ματς με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από το -14 και έφυγε θριαμβευτής από την Stark Arena (69-74) για να ανέβει στο 20-12 και να εξασφαλίσει την εξάδα και την απευθείας πρόκριση στα Playoffs!

Η προτελευταία στροφή της κανονικής περιόδου βρίσκει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εκ νέου στο Βελιγράδι, αυτή τη φορά απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και ο στόχος είναι ίδιος: Η νίκη!

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να δείχνουν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, κυνηγώντας μέχρι τέλους την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας ώστε η πρόκριση στο Final-4 να περάσει από το ΣΕΦ, όπως συνέβη τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός θα συναντήσει παλιούς φίλους, όπως τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον Μίλος Τεόντοσιτς, το μέλος της περσινής ομάδας που έφτασε ως τον τελικό, Τζόελ Μπολομπόι, αλλά και μία σαφώς λιγότερο εχθρική εξέδρα λόγω της αδελφοποίησης των οπαδών των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού παρά την απουσία βαθμολογικού ενδιαφέροντος θα κυνηγήσει τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, ωστόσο οι Πειραιώτες δε θα αφήσουν περιθώρια για να φύγουν νικητές για πρώτη φορά μετά το 2020 από εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα. Η νίκη του Θρύλου με χάντικαπ -6.5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.88.

Στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό είναι ο Άλεκ Πίτερς που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Euroleague με 13.9 πόντους. Με την Παρτιζάν έμεινε στα ρηχά (3 πόντοι), αλλά θα επιστρέψει στις παραγωγικές εμφανίσεις. Οι Over 14.5 πόντοι του «ερυθρόλευκου» σκόρερ είναι σε απόδοση 2.40.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης