Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον «γλέντησε» στον Ναό!

Τον «γλέντησε» στον Ναό!
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 - 11:25

Η εικόνα του Μιχάλη Κωνσταντίνου να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ που πετυχαίνει κατά του ΠΑΟ στις 15 Ιανουαρίου του 2006, στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παραμένει ανεξίτηλη στη μνήμη των φιλάθλων του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 ανατρέποντας μάλιστα, το σκορ επί του καλού του πελάτη, αφού ο Eκι Γκονζάλες είχε βάλει μπροστά τους «πράσινους» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 20’, με τους Πειραιώτες μάλιστα να διαμαρτύρονται για την συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή!

Ο Ριβάλντο πήρε όμως το όπλο του και κεραυνοβόλησε με το αριστερό τον Γκαλίνοβιτς στο 37’ και τον νικά και δεύτερη φορά, με προσποίηση και πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 58’, μετά από ασίστ του Γεωργάτου.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έρχεται από τον Κωνσταντίνου. Ή μάλλον, καλύτερα, από το δώρο του Νασίφ Μόρις, που γυρίζει άτσαλα με το κεφάλι και δίνει την ευκαιρία στον Κύπριο φορ να πάρει την μπάλα και να γράψει το 3-1 στο 72’. Ο Κύπριος επιθετικός και πρώην παίκτης του ΠΑΟ, πανηγύρισε το γκολ έξαλλα!

Τέλος, το γκολ του Φάνη Γκέκα στο επόμενο λεπτό, δεν χαλάει το γλέντι που είχε στήσει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη!

Θυμηθείτε το... γλέντι του Θρύλου:

Διαβάστε επίσης

Ολομόναχος...

Ολομόναχος...

Νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 επί της Ξάνθης το 1999, σε μια σεζόν όπου δεν πιανόταν...