Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξάρα στη Λάρισα και φιέστα!

Εξάρα στη Λάρισα και φιέστα!
Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 - 15:37

Δεν… χορταίνεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν φιέστα επί της Λάρισας σαν σήμερα το 2011 και ενθουσιάζουν τους ΓΑΥΡΟΥΣ που γεμίζουν το Καραϊσκάκη για να δουν τη στέψη του πρωταθλητή μετά από διάλειμμα ενός έτους.

Το 6-0 είναι το πρελούδιο μίας υπέροχης νύχτας, που τελειώνει με τον Ολυμπιακό να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα μαθηματικά πριν από τέσσερα ματς. Είναι το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και ο… ρούκι πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει σπουδαία αρχή, η οποία έχει μέχρι τώρα την απόλυτη και καλύτερη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός τελειώνει τη σεζόν με 24 νίκες, κάνοντας το εκπληκτικό και ρεκόρ 15-0-0 στο Καραϊσκάκη.

Δεν άφησε δηλαδή να του φύγει βαθμός στην έδρα του σε 15 ματς πρωταθλήματος. Αυτό το ματς είναι το μοναδικό στο οποίο ο Νταβίντ Φουστέρ, «ερυθρόλευκος» MVP της σεζόν, βάζει δύο γκολ, στο 14’ και στο 17’ (ένα αριστούργημα), ο Ράφικ Τζιμπούρ ανοίγει το σκορ στο 8’, ενώ οι Μέλμπεργκ, Πάντελιτς και Φετφατζίδης σκοράρουν στο 60’, στο 64’ και στο 75’ τα υπόλοιπα γκολ.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Εκείνο το παιχνίδι δεν γινόταν να χαθεί με τίποτα...

Στα ΤΕΣΣΕΡΑ ο βάζελος!

Στα ΤΕΣΣΕΡΑ ο βάζελος!

Χοντρό χουνέρι του Θρύλου σαν σήμερα, με τον Αναστόπουλο να τους βάζει τρία και ο Κουσουλάκης ένα.