Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Παπουτσάκη και Φιλιππάκο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Με Παπουτσάκη και Φιλιππάκο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 - 18:23

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» με δύο αθλητές στο Elite Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών-Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 ως τις 20 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Αντωνία Παπουτσάκη και ο Νίκος Φιλιππάκος θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό.

Συνολικά, θα λάβουν μέρος στη σημαντική αυτή διοργάνωση 90 πυγμάχοι. Την Πέμπτη θα ξεκινήσει και θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Ζάππειο.

Θα μετέχουν στους αγώνες 35 σωματεία και 80 Elite πυγμάχοι, άνδρες και γυναίκες, με τους αθλητές του Ολυμπιακού να είναι πανέτοιμοι για διακρίσεις.

Η Αντωνία Παπουτσάκη θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας που κατέκτησε πέρσι μέσα στη Λεωφόρο, ενώ ο Νίκος Φιλιππάκος προέρχεται από την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Κρίνονται πολλά σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τους αθλητές του Ολυμπιακού, μιας και θα επιλεγούν οι καλύτεροι, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Κύπελλο Επίλεκτων, ενώ θα προταθούν επίσης στην ΑΙΒΑ για το ΑΡΒ Επαγγελματικό Πρωτάθλημα για το 2016.

Οι πυγμάχοι ειδικά στις μεσαίες κατηγορίες θα πρέπει να έχουν κάνει τρεις και τέσσεριες νίκες, ώστε να ανακηρυχθούν Πρωταθλητές.

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη 17 / 12 ώρα έναρξης: 17:00

Παρασκευή 18 / 12 ώρα έναρξης: 17:00

Σάββατο 19 / 12: 12:00

Κυριακή 20 / 12 : 12:00

Διαβάστε επίσης

Τρεις «ερυθρόλευκοι» στην Ιταλία

Τρεις «ερυθρόλευκοι» στην Ιταλία

Οι Απόστολος Χρήστου, Στέφανος Δημητριάδης και Ρωμανός Αλυφαντής θα λάβουν μέρος στο ανοιχτό Ιταλικό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στο Ριτσόνε.

Δουλεύουν μαζί ενόψει Λονδίνου!

Δουλεύουν μαζί ενόψει Λονδίνου!

Οι αθλητές της κατηγορίας Masters του τμήματος Κολύμβησης, Γεωργία Χατζηγεωργίου και Ισίδωρος Παγιαύλας προετοιμάζονται μαζί στο κολυμβητήριο της Λαμίας.

Τέσσερα χρυσά και ένα αργυρό στα Χανιά!

Τέσσερα χρυσά και ένα αργυρό στα Χανιά!

Εξαιρετικός ήταν για μια ακόμη φορά ο απολογισμός της Ακαδημίας πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού που έλαβε μέρος στο 1ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα των Χανίων και 7ο συνολικά στο φετινό καλεντάρι.