Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τα κατάφερε

Δεν τα κατάφερε
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 - 20:32

Την ήττα με 4-2 γνώρισε η ομάδα πινγκ πονγκ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι κράτησε 4,5 ώρες και, πλέον, για να ανατρέψουν την κατάσταση τα κορίτσια, θα χρειαστεί να νικήσουν 4-1 στον β’ γύρο.

Στο πρώτο σετ επικράτησε η Μόλναρ με 3-0 της Πέτροβα για να ισοφαρίσει σε 1-1 για τον Ολυμπιακό, η Μαρία Χριστοφοράκη στη συνέχεια με την επικράτησή της 3-1 σε βάρος της Αλίκης Κιούφη. Στο 3ο σετ η Ζαβιτσάνου έκανε την ανατροπή από 0-1 σε 2-1 κόντρα στην Τόλιου, αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει και γνώρισε την ήττα με 3-2.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε εκ νέου στο διπλό που ακολούθησε σε 2-2 αλλά στα δυο τελευταία σετ η Μαρία Χριστοφοράκη ηττήθηκε με 3-1 από την Μόλναρ και η Πέτροβα με 3-0 από την Τόλιου και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-2.

Διαβάστε επίσης

Σήμερα πρόκριση, μεθαύριο χρυσό η Παπουτσάκη!

Σήμερα πρόκριση, μεθαύριο χρυσό η Παπουτσάκη!

Η πρωταθλήτρια Πυγμαχίας του Ολυμπιακού νίκησε στον ημιτελικό του Elite Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Ζάπειο και την Κυριακή παίρνει το χρυσό μετάλλιο...

Με έξι αθλητές στο Καρπενήσι

Με έξι αθλητές στο Καρπενήσι

Το Γραν Πρι Χριστουγέννων της κολύμβησης (25μ. ) που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο αυτό (19-20), στο Καρπενήσι. Φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει ο Ολυμπιακός από μία τέτοια διοργάνωση.