Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλεψε, αλλά λύγισε η Βουγιούκα

Πάλεψε, αλλά λύγισε η Βουγιούκα
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 - 18:31

Η Βάσω Βουγιούκα πάλεψε με νύχια και με δόντια απέναντι στην Ρωσίδα Εγκοριάν, ωστόσο, ηττήθηκε με 15-11 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία έφτασε μέχρι τη φάση των 16, ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα και βρέθηκε να προηγείται με 10-6. Κάπου εκεί η αθλήτρια του Θρύλου έπαθε μπλακ άουτ και έδωσε την ευκαιρία στην Εγκοριάν να ισοφαρίσει σε 10-10. Η Ρωσίδα, νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε τρία ακόμα χτυπήματα και προηγήθηκε με 13-10. Από την άλλη, η Βάσω Βουγιούκα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 11-13, προτού η Εγκοριάν πάρει δύο σερί πόντους και μαζί την πρόκριση στους «8».

Η σπουδαία αθλήτρια του Ολυμπιακού, μπορεί να ηττήθηκε, όμως πάλεψε και έδειξε για μία ακόμα φορά την σπουδαία κλάση της. Μόνο περηφάνια για την Βάσω Βουγιούκα!

Διαβάστε επίσης

Στον τελικό και η τετράκωπος

Στον τελικό και η τετράκωπος

Οι Παναγιώτης Μαγδανής, Στέφανος Ντούσκος, Γιάννης Πέτρου και Σπύρος Γιάνναρος τερμάτισαν τρίτοι στον ημιτελικό της τετράκωπου ελαφρών βαρών.

Σπουδαία πρόκριση για την Βάσω Βουγιούκα (pics)

Σπουδαία πρόκριση για την Βάσω Βουγιούκα (pics)

Στις 16 καλύτερες ξιφομάχους των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο προκρίθηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που νίκησε με 15-8 την Νταγκμάρα Βόζνιακ. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Εγκοριάν από την Ρωσία.