Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα σάρωσε όλα ο Παγιαύλας

Τα σάρωσε όλα ο Παγιαύλας
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 - 19:52

Σαρωτικός ο Ισίδωρος Παγιαύλας, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τέσσερα χρυσά μετάλλια στους κολυμβητικούς αγώνες που έγιναν για το «1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΣΤΕΡΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ». Ο αθλητής της κατηγορίας Masters του Ολυμπιακού, δεν κατέκτησε απλά τέσσερα μετάλλια, αλλά τα συνδύασε και με ατομικά ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, πρώτευσε στα 200μ. πεταλούδα, 100μ. και 200μ. πρόσθιο και στα 200μ. μικτή ατομική.

Η ΚΟΠ, αποφάσισε φέτος, με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη διοργάνωση του πρώτου πρωταθλήματος στο νησί, να δώσει διεθνή χαρακτήρα, εξ ου και η συμμετοχή 165 αθλητών από 11 χώρες (Ρωσία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Σλοβακία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ουγγαρία, Αγγλία, Ελλάδα και Κύπρο).

Η διοργάνωση έγινε στις 22-23 Οκτωβρίου.

Μιλώντας από εκεί και πέρα στο osfp.gr ο Παγιαύλας, δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου στην Κύπρο. Οι διοργανωτές φέτος ανέβασαν αισθητά τόσο τον αριθμό των συμμετοχών όσο και το επίπεδο του συναγωνισμού κι αυτό έκανε πιο δύσκολη αλλά και πιο ενδιαφέρουσα την προσπάθειά μας. Όσον αφορά τις δικές μου κούρσες στόχος ήταν το 4/4. Χρειάστηκε να κατεβάσω 2 δευτερόλεπτα σχεδόν τον χρόνο μου στην μικτή για να νικήσω τον αντίπαλό μου από την Βουλγαρία, είχαμε δουλέψει πολύ όμως την κούρσα αυτή με τον προπονητή μου Αλέξανδρο Κόκκινο και μας βγήκε άψογα στο νερό, παρότι είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Είμαι υπερήφανος που μέσα από την απόδοσή μου ο Ολυμπιακός είχε μια επιτυχημένη παρουσία με 4 νίκες σ´ ένα διεθνές μίτινγκ 11 ευρωπαϊκών χωρών!», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

Προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Καραμαργιού!

Προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Καραμαργιού!

Με μια πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και καλές εμφανίσεις συνοδεύτηκε η παρουσία του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Προκριματικό Παίδων–Κορασίδων, Νοτίου Ελλάδας που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.