Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Stoiximan Running Team τρέχει πάντα για καλό σκοπό!»

«Η Stoiximan Running Team τρέχει πάντα για καλό σκοπό!»
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 - 17:11

Η Stoiximan για ακόμα μια φορά στο πλευρό των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος. Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης η Stoiximan τοποθετεί για ακόμα μια φορά όσους την έχουν περισσότερο ανάγκη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της και στηρίζει έμπρακτα τους καταρτιζομένους του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Η Stoiximan Running Team συμμετείχε στο Μεγάλο Μαραθώνιο της Αθήνας στηρίζοντας τους σκοπούς του Σικιαριδείου Ιδρύματος. Το ποσό των 10.000,00€ που συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή ενίσχυσε τα προγράμματα και τις δράσεις του Ιδρύματος.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την εκδήλωση ευαισθησίας και ενδιαφέροντος στο κοινωφελές έργο μας και ελπίζουμε η συνεργασίας μας να συνεχιστεί και να εμβαθύνει περισσότερο, στο πλαίσιο δημιουργικών δράσεων, επ’ ωφελεία των ατόμων με νοητική υστέρηση.

TAGS

Διαβάστε επίσης

Επιμορφωτικό σεμινάριο στην Ιστορική Λέσχη

Επιμορφωτικό σεμινάριο στην Ιστορική Λέσχη

Στο πλαίσιο των δράσεων των Ακαδημιών του συλλόγου του Ολυμπιακού και σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 18:00, επιμορφωτικό σεμινάριο.

«Μεγάλη μου αγάπη» (vid)

«Μεγάλη μου αγάπη» (vid)

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα, η ραδιοφωνική εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ήταν στον αέρα με τα τελευταία νέα του Θρύλου μας.

Σπουδαία πράξη αγάπης από τον Ολυμπιακό (pics)

Σπουδαία πράξη αγάπης από τον Ολυμπιακό (pics)

Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας στέκεται πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο! Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, η συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.