Ντουντούκα
Ακόμα και τώρα, δεν μπορούσατε αλλιώς. Μια ζωή παίζετε με 8…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτης πριν την αυλαία του 2016 (pic)

Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτης πριν την αυλαία του 2016 (pic)
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016 - 17:07

Ένας από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές μέσα στο 2016, ήταν ο αθλητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο ίδιος έκανε μία αποτίμηση της χρονιάς, μέσω ανάρτησής του στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «αυτή ήταν η χρονιά με τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιαννιώτης, αλλά και οι ευχαριστίες του στον Ολυμπιακό: «Έφτασε στο τέλος του το 2016. Μια χρόνια που τα είχε όλα στην ζωή μου ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στον τελευταίο αγώνα της ζωής μου και το μεγαλύτερο θείο δώρο, να γίνεις γονιός, όμως είχε και μια πολύ άσχημη στιγμή ,ο θάνατος ενός καλού φίλου, που ξέρω πως εκεί ψηλά που είναι μας καμαρώνει! Μια χρονιά Λοιπόν με τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου! Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητή και καλό μου φίλο Νίκο Γέμελο που για 17 χρόνια ήταν δίπλα μου στον να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα!

Όλο αυτόν δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την βοήθεια της ομοσπονδίας, του σύλλογο μου Ολυμπιακού, την ΕΟΕ και τον χορηγό μου Eurobank.

Εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει αυτό που αγαπάτε αλλά πάνω από όλα υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο το κόσμο!»

Διαβάστε επίσης

«Ευτυχισμένο το 2017» (pic)

«Ευτυχισμένο το 2017» (pic)

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης και το Δ.Σ. έστειλαν τις ευχές τους για το νέο έτος, μέσω ποσταρίσματος στα social media.

Ιδανικό φινάλε για το 2016!

Ιδανικό φινάλε για το 2016!

Το χάλκινο μετάλλιο στην επετειακή έκδοση του κυπέλλου Χριστουγέννων στη Νίκαια της Γαλλίας κατέκτησε ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού, Αιμίλιος Παπαθανασίου μαζί με τον Αντώνη Τσότρα!