Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παρουσιάσουμε το γνωστό αγωνιστικό μας πρόσωπο»

«Να παρουσιάσουμε το γνωστό αγωνιστικό μας πρόσωπο»
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 - 17:49

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το Σάββατο υποδέχεται τον Υδραϊκό στο «Π Καπαγέρωφ» για την 10η αγωνιστική της Α1. Ο Βαγγέλης Δελακάς μίλησε για τον αγώνα με τον Υδραϊκό, στον οποίο όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει το γνωστό αγωνιστικό του πρόσωπο. Παράλληλα, επισήμανε ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Θρύλος θα στρέψει εξ ολοκλήρου την προσοχή του στο ματς με την Σπαντάου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το τελευταίο διάστημα προετοιμαζόμαστε ουσιαστικά για το παιχνίδι με την Σπαντάου στο Βερολίνο. Κόντρα στον Υδραϊκό θέλουμε φυσικά να παρουσιάσουμε το γνωστό αγωνιστικό μας πρόσωπο και στη συνέχεια η προσοχή μας θα στραφεί εξ’ ολοκλήρου στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που ακολουθούν».

Διαβάστε επίσης

Πολύ καλά πήγε το πινγκ πονγκ

Πολύ καλά πήγε το πινγκ πονγκ

Τρία χρυσά μετάλλια κι ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός των αθλητών του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Με 43 αθλητές ο Ολυμπιακός

Με 43 αθλητές ο Ολυμπιακός

Με 43 αθλητές και αθλήτριες έλαβε μέρος ο Ολυμπιακός στη Χειμερινή Ημερίδα Ορίων της ΚΟΕ που διεξήχθη στη Νίκαια στις 14 και 15 Ιανουαρίου.

Έγινε η απονομή του πρωταθλήματος (pic)

Έγινε η απονομή του πρωταθλήματος (pic)

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για το νέο έτος, καθώς και οι βραβεύσεις των καλύτερων για την αγωνιστική σεζόν 2015/16.