Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατάμεστο το «Παπαστράτειο» στην εσωτερική επίδειξη

Κατάμεστο το «Παπαστράτειο» στην εσωτερική επίδειξη
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 - 15:34

Κατάμεστο ήταν το «Παπαστράτειο» το Σάββατο στην ετήσια εσωτερική επίδειξη της ακαδημίας κολύμβησης του Ολυμπιακού. Το «παρών» στην επίδειξη έδωσαν 400 αθλητές της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας κολύμβησης, οι οποίοι παρέλασαν και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Λεόνε.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα και δώρα. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι φέτος παρέλασαν και αθλητές από το μικρότερο ηλικιακά γκρουπ της Ακαδημίας βόλεϊ.

Στον σύντομο χαιρετισμό πριν την έναρξη της εκδήλωσης εκφωνήθηκαν τα εξής:

«Κυρίες και Κύριοι καλή σας ημέρα,

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και το τμήμα κολύμβησης σας καλωσορίζουν στην ετήσια κολυμβητική επίδειξη της Ακαδημίας μας. Φέτος μας τιμούν με την παρουσία τους και θα παρελάσουν μαζί μας αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και έφοροι από την ακαδημία βόλεϊ. Τους ευχαριστούμε πολύ! Ξεκινάμε την σημερινή εκδήλωση με την παρέλαση των παιδιών μας! Μαζί μας κα ο Μεγάλος Λεόνε!!! Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τα παιδιά μας! Θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές του τμήματος κολύμβησης για την σεζόν 2016-2017 οι οποίοι είναι:

Η εταιρεία KTEO AUTOVISION'ΛΕΩΦ.ΘΗΒΩΝ, Η PIZZA FAN, η εταιρεία Instagraph, οι Σχολές Οδηγών Λέων, η εταιρεία Can, η εταιρεία «POOL SPORT», η εφαρμογή pireapp, η εταιρεία «Σκουντούφληδες», η Ψαροταβέρνα «Ο Γιάννης», η ταβέρνα «Γιαλός», τo Mπουγατσοπωλείο «Το εργαστήρι», το Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ», η εταιρεία κατασκευών αλουμινίου του κ.Χαλκίδη, η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, το «κρεοπωλείο» Ο «Στέλιος»,

Ευχαριστούμε ακόμη τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κο Μιχάλη Κουντούρη, τα μέλη, του Δ.Σ, την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον Πρόεδρο της κο Βαγγέλη Μαρινάκη, την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τους Πρόεδρους κ.κΑγγελόπουλους, τους συνδέσμους της Θύρας 7, τους φιλάθλους και όλα τα μέλη μας για την αμέριστη στήριξή τους, την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, καθώς επίσης και την Διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Ευχαριστούμε τέλος όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε κάθε χρόνο για την

Διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας. Τέλος η Ακαδημία Κολύμβησης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο αγωνιστικό τμήμα για την επικείμενη παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών όπου θα διεκδικήσει τον 58ο τίτλο.

*Τα μαθήματα της Ακαδημίας Κολύμβησης θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Ιουνίου».

Διαβάστε επίσης