Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Κρίθηκε στις λεπτομέρειες
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 - 21:09

Με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα, ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αλέξανδρου Τσανικίδη, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πυγμαχίας, το οποίο διεξάγεται στην Ουκρανία. Ο αθλητής του Ολυμπιακού, μετά την πολύ σπουδαία νίκη με 5-0 σε βάρος του Τσέχου Τσαντλέκ και την πρόκριση τους «16» καλύτερους της Ευρώπης, διεκδίκησε χθες την είσοδό του στην 8αδα με το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αντίπαλός του, ήταν ο πρωταθλητής Γερμανίας, Μπαράου, σε μια δυνατή αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης, ξεκίνησε νωθρά τον δύσκοο αγώνα αλλά στη συνέχεια αντέδρασε και ανέβασε στροφές, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στον 3ο γύρο. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την ανατροπή, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα στις λεπτομέρειες από τον πρωταθλητή Γερμανίας και έτσι να ολοκληρώσει την παρουσία του στην διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

H εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

H εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Την επικαιρότητα των τμημάτων του Ερασιτέχνη Θρύλου περιελάμβανε η σημερινή εκπομπή «Μεγάλη Μου Αγάπη» που μεταδόθηκε στο Κανάλι 1 του Πειραιά.

Σάρωσε στο τουρνουά

Σάρωσε στο τουρνουά

Έξι μετάλλια και δύο πέμπτες θέσεις ήταν ο απολογισμός του τμήματος Τάε Κβον Ντο του Ολυμπιακού, στο «2ο Κύπελλο Ακρόπολις» που διεξήχθη στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο που πέρασε.