Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην 26η θέση η Αραούζου

Στην 26η θέση η Αραούζου
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 - 21:30

Την 26η θέση μεταξύ των 59 αθλητριών που τερμάτισαν στα 10 χιλιόμετρα Ανοιχτής Θάλασσας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, κατέλαβε η Κέλλυ Αραούζου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και κολυμβήτρια του Θρύλου, υπό τις οδηγίες του αρχιπροπονητή της Εθνικής και του Ολυμπιακού, Νίκου Γέμελου, δεν κατάφερε να πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις, τερματίζοντας σε 2:04:25, 4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα πίσω από την πρώτη Οριέλ Μιγιέ από τη Γαλλία. Η Αραούζου, από τα πρώτα χιλιόμετρα έμεινε πίσω, και ίσως κράτησε δυνάμεις βλέποντας πως δεν μπορεί κάτι καλύτερο για τα πέντε χιλιόμετρα που είναι και το καλό της αγώνισμα. Χαρακτηριστικό των ανακατατάξεων είναι πως η χρυσή Ολυμπιονίκης Σάρον Φαν Ρούβενταλ από την Ολλανδία, τερμάτισε 17η, σχεδόν 2 λεπτά πίσω από την πρώτη.

Το επόμενο αγώνισμα της Κέλλυς Αραούζου είναι την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιουλίου και είναι τα 5 χιλιόμετρα.

Διαβάστε επίσης

Η εκπομπή του Ερασιτέχνη (vid)

Η εκπομπή του Ερασιτέχνη (vid)

Διαβάστε τις δηλώσεις και ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του Ερασιτέχνη, στην οποία μίλησαν οι Αντώνης Βουρδέρης, Κυριάκος Καμπερίδης και Σπύρος Μπιτσάκης.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία (vid)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία (vid)

Ξεπέρασαν τις 900 οι συμμετοχές στο «3rd Piraeus Sports Camp», κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο από κανέναν.