Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην κορυφή ο Τσανικίδης (pics)

Στην κορυφή ο Τσανικίδης (pics)
Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017 - 10:39

Μια ακόμα πολύ σπουδαία επιτυχία πανηγύρισε ο πυγμάχος του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Τσανικίδης, ο οποίος νίκησε στον τελικό του Τουρνουά της Λευκορωσίας «Levenchov» τον Παρβίζ Μπαγκίροβ και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο πυγμάχος του Θρύλου, ο οποίος έκανε για μια ακόμα φορά περήφανους όλους τους Ελληνες, πέτυχε 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και κατέκτησε πανάξια το διεθνές Τουρνουά.

Με τις σπουδαίες εμφανίσεις του ο Αλέξανδρος Τσανικίδης απέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι είναι πανέτοιμος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στα τέλη Αυγούστου.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ (vid)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ (vid)

Απλά ανίκητη. Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε γιατί είναι η κορυφαία αθλήτρια της χώρας, κατακτώντας ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου.

«Μπράβο Κατερίνα» (pic)

«Μπράβο Κατερίνα» (pic)

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έδωσε συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο.

Στον τελικό ο Τσανικίδης

Στον τελικό ο Τσανικίδης

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τον πυγμάχο του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες πριν πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πυγμαχίας.