Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σκέφτομαι μέρα νύχτα πως θα γίνω το Νο1»

«Σκέφτομαι μέρα νύχτα πως θα γίνω το Νο1»
Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017 - 22:49

Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης, πριν από μερικές μέρες κατέκτησε το τουρνουά «Leventsov», και πλέον πάρει με… φόρα να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θέλοντας να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο ταλαντούχους πυγμάχος του Θρύλου, έχει ως στόχο να είναι συνεχώς στην κορυφή και σε δηλώσεις του τόνισε ότι «σκέφτομαι μέρα νύχτα πως θα γίνει το Νο1».

«Προετοιμάζομαι σκληρά, προπονούμαι κάθε μέρα, αρκετές ώρες. Έχω ένα μοναδικό στόχο που δεν βγαίνει ποτέ από το μυαλό μου. Ξυπνάω και κοιμάμαι,θέλοντας να γίνω το νούμερο ένα pound for pound. Θέλω να αποδείξω πως είμαι ένας από τους καλύτερους. Μπορώ να τους κοντράρω όλους, δεν φοβάμαι κανέναν», λέει στις πρώτες του δηλώσεις στο Fighsports.gr, ενώ τονίζει πως ζητάει ανταγωνισμό.

«Λατρεύω τον ανταγωνισμό. Μου δίνει κίνητρο να προπονούμε πιο σκληρά», αναφέρει ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η στήριξη των ανθρώπων που έχει από πίσω του.

«Αυτή την στιγμή είμαι πολύ καλά. Εχω πίσω ανθρώπου που με στηρίζουν, τον Ολυμπιακό, την ομοσπονδία, τον κ. Παπαιωσήφ και τον κ. Σειρινάκη. Οπότε δεν φοβάμαι τίποτα. Θα πάω μπροστά».

Στην συνέχεια σταθήκαμε στους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν όλο αυτό διάστημα και την δυναμική του επιστροφή με ένα χρυσό μετάλλιο.

«Στην ζωή πάντα περνάμε δύσκολες καταστάσεις. Είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε ενάμιση χρόνο εκτός. Επανήλθα πιο δυνατός. Όσο πιο δύσκολες συνθήκες περνάς, τόσο πιο δυνατός γίνεσαι».

Τέλος ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος πυγμαχίας, μιλάει για το πλεονέκτημα του αλλά στέλνει και παράλληλα μήνυμα στους υποστηρικτές του.

«Στο παγκόσμιο θα με θεωρούν αουτσάιντερ. Αυτό θα εκμεταλλευτώ. Θα δώσω τα δυνατά μου, να αποδείξω πως είμαι Έλληνας, έχω χαρακτήρα, ψυχή και μυαλό. Δεν υπάρχει μυστικό επιτυχίας, μόνο οι προπονήσεις για αρκετές ώρες. Μην τα παρατάτε ποτέ, βάλτε στόχο, κοιτάξτε μπροστά και συνεχίστε μέχρι να πετύχετε».

Διαβάστε επίσης