Ντουντούκα
Πρώτα Λουκέρνη και μετά πλέι οφ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Έδειξαν μαχητικότητα, ακολούθησαν το πλάνο»

«Έδειξαν μαχητικότητα, ακολούθησαν το πλάνο»
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 - 18:22

Ο Ολυμπιακός είχε εξαιρετική παρουσία στο 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ, όπου κατέκτησε 10 μετάλλια, εκ των οποίων τα 3 χρυσά, 5 αργυρά και 2 χάλκινα, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της γενικής βαθμολογίας, ανάμεσα σε 17 σωματεία.

Με αφορμή την παρουσία του Θρύλου στους αγώνες, οι υπεύθυνοι προπονητές δήλωσαν στο osfp.gr τα εξής:

Η τεχνική σύμβουλος της ομάδας, Βάλια Κόρμου: «Νιώθω πολύ περήφανη και ικανοποιημένη από την ομάδα μου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη Γενική Βαθμολογία του 21ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος . Οι αθλητές /τριες μου τα κατάφεραν περίφημα, έδειξαν μαχητικότητα και ακολούθησαν το πλάνο όπως το είχαμε σχεδιάσει. Αγωνιστικά ήμασταν έτοιμοι, προετοιμαστήκαμε όσο μπορούσαμε περισσότερο για το πρωτάθλημα . Ευχαριστώ τον σύλλογο και την διοίκηση για την υποστήριξη».

Η αρχηγός αποστολής κ. Φαράκου Χρυσούλα: «Είχαμε δύσκολη αποστολή σε αγωνιστικό επίπεδο. Η ομάδα μας ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη σε αριθμητική συμμετοχή και είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πρωτόγνωρο στίβο για τα περισσότερα παιδιά μας. Αγωνιστήκαμε σε αντίξοες συνθήκες λόγω καύσωνα. Από οργανωτική πλευρά όλα ήταν άρτια και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ν. Ο. Μεσολογγίου και την ΕΟΚΚ για τις προσπάθειες που έγιναν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μου για το ήθος που έδειξε μέσα και έξω από τον αγωνιστικό στίβο. Τέλος ευχαριστώ όλους τους γονείς που όλοι μαζί αγωνιστήκαμε για το καλύτερο των παιδιών μας».

Ο έφορος των Ναυταθλητικών, Τάσος Βουγίδης: «Αφιερώνω την επιτυχία μας στον αείμνηστο Γιώργο Μόναχο, τον άνθρωπο που έγινε η αιτία να ξεκινήσει το καγιάκ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Θέλω να, ευχαριστήσω όλους τους γονείς των αθλητών μας για την αμέριστη συμπαράσταση τους. Την Διοίκηση του Ολυμπιακού μας, για την προσπάθεια που κάνει ώστε τα τμήματα μας να είναι πάντοτε πρωταγωνιστές . Τέλος τους αθλητές /τριες μας για τις χαρές που μας δίνουν κοκκινίζοντας το βάθρο .Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλη την οικογένεια του Θρύλου».

Διαβάστε επίσης

«Έτοιμη για τις επόμενες νίκες»

«Έτοιμη για τις επόμενες νίκες»

Η Κατερίνα Στεφανίδη, επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, αλλά και στους επόμενους στόχους της.