Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προπονήσεων συνέχεια για το χάντμπολ

Προπονήσεων συνέχεια για το χάντμπολ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - 20:28

Με αμείωτη ένταση, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού-Ομίλου Ξυνή, η οποία διεξάγεται στην έδρα της ομάδας, που θα είναι το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη». Το νεοσύστατο τμήμα του Θρύλου, έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις του από το τέλος Ιουλίου, πραγματοποιώντας καθημερινά διπλές προπονήσεις, οι οποίες και συνεχίζονται προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, οι οποίες είναι στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Παράλληλα, το Σάββατο 12/08, ο Ολυμπιακός-Όμιλος Ξυνή, θα δώσει και το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα, το οποίο θα έχει περισσότερο τη μορφή του εσωτερικού διπλού.

Διαβάστε επίσης

Πρωτοπόροι και πρωταθλητές!

Πρωτοπόροι και πρωταθλητές!

Οι επιτυχίες για τα Ναυταθλητικά συνεχίστηκαν από το τμήμα όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (το οποίο δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Ολυμπιακό) των αθλητών/τριών του Θρύλου.

«Έτοιμη για τις επόμενες νίκες»

«Έτοιμη για τις επόμενες νίκες»

Η Κατερίνα Στεφανίδη, επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, αλλά και στους επόμενους στόχους της.