Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει και συνέχεια για τη Στεφανίδη

Έχει και συνέχεια για τη Στεφανίδη
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - 23:39

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη, μπορεί να επέστρεψε στην Αθήνα, μετά τους αγώνες του Λονδίνου, ωστόσο δεν θα έχει καθόλου χρόνο για… διακοπές. Και αυτό γιατί σε λίγες μέρες (πιο συγκεκριμένα στις 20 Αυγούστου) θα επιστρέψει στην Αγγλία, προκειμένου να αγωνιστεί στο Ντάιαμοντ Λιγκ του Μπέρμιγχαμ. Πρόκειται για τον τέταρτο αγώνα στη διοργάνωση για την Ελληνίδα επικοντίστρια, που έχεις τρεις νίκες σε τρεις αγώνες μέχρι στιγμής και έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή της στον τελικό.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, (24 Αυγούστου), η Στεφανίδη θα ταξιδέψει στη Ζυρίχη προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα επί κοντώ που γίνεται στον κεντρικό σταθμό των τρένων και η σεζόν θα ολοκληρωθεί την 1η μέρα του Σεπτέμβρη όταν θα διεκδικήσει το διαμάντι στον τελικό του ντάιαμοντ λιγκ που θα γίνει στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης

Πρωτοπόροι και πρωταθλητές!

Πρωτοπόροι και πρωταθλητές!

Οι επιτυχίες για τα Ναυταθλητικά συνεχίστηκαν από το τμήμα όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (το οποίο δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Ολυμπιακό) των αθλητών/τριών του Θρύλου.

«Δεν υπάρχουν λέξεις» (pic)

«Δεν υπάρχουν λέξεις» (pic)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και φυσικά δεν μπορεί να ξεχάσει τη συγκεκριμένη μέρα.

«Έτοιμη για τις επόμενες νίκες»

«Έτοιμη για τις επόμενες νίκες»

Η Κατερίνα Στεφανίδη, επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, αλλά και στους επόμενους στόχους της.