Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα»

«Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα»
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 - 17:41

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Κυριακής έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Παρνασσό Στροβόλου και ο τεχνικός του Θρύλου, Γιώργος Ζαραβίνας, έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των Πειραιώτων.

Ο «ερυθρόλευκος» προπονητής τόνισε ότι στόχος του είναι η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην αρχή της σεζόν και επισήμανε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του στην προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε άλλο ένα δυνατό φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πάντως, και σήμερα βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και θέλουμε στο ξεκίνημα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Να ξέρουμε τι ζητάμε στο γήπεδο και να προσπαθούμε να το βγάλουμε. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παρνασσό Στροβόλου για τη νέα προσπάθεια κι εμείς χαρήκαμε που είδαμε γνώριμα πρόσωπα».

Από την πλευρά του ο παίκτης του Θρύλου, Δημήτρης Τζήρας, ανέφερε: «Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και σωματικά και ψυχολογικά. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης