Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Be Active»!

«Be Active»!
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 - 17:10

Ο Ολυμπιακός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την πρωτοβουλία «Be Active» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και προτρέπει τους συμπολίτες μας να εντάξουν την άθληση στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Η πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής επιτροπής έχει ως στόχο την προώθηση του Αθλητισμού και της σωματικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 23-30 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. μετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού. Ο σύλλογός μας υποστηρίζει την πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει ως στόχο την προώθηση του Αθλητισμού και της σωματικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 23-30 Σεπτεμβρίου.

Βάσει των στοιχείων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο αριθμός όσων απασχολούνται σε εργασίες που συνδέονται άμεσα με τον Αθλητισμό, αγγίζει τα 7,4 εκατ., ενώ το σύνολο του οικονομικού αποτελέσματος σε επίπεδο Ευρωπαϊκού ΑΕΠ από τον Αθλητισμό, ανέρχεται σε 294 Δις Ευρώ, με τους τομείς του Τουρισμού, του Fitness, των Media και της Εκπαίδευσης να λαμβάνουν σημαντικά οικονομικά οφέλη από την Αθλητική Δραστηριότητα.

Ένα ποσοστό, 59% των Ευρωπαίων πολιτών δεν γυμνάζεται σχεδόν καθόλου, ενώ το 41% επιδίδεται σε κάποια μορφή άθλησης τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σύμφωνα με τα στοιχεία της Commission.

Στόχος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Άθλησης, είναι η ενεργοποίηση των συμπολιτών μας και η προτροπή στο να εντάξουν την άθληση στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

#BEACTIVE...

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

40άρα και πάει φορτσάτος στον Εύοσμο!

40άρα και πάει φορτσάτος στον Εύοσμο!

Ο Ολυμπιακός - Όμιλος Ξυνή, επικράτησε πανεύκολα του Πανελληνίου με 40-17 στην πρεμιέρα της Handball Premier, και έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το προσεχές Σάββατο.

Μια χαρά τα πήγαν οι άντρες

Μια χαρά τα πήγαν οι άντρες

Με 4-0 και 4-1 κέρδισαν τον Άρη Νίκαιας και το Ελληνικό αντίστοιχα, οι Ρηνιώτης, Σγουρόπουλος και Σταματούρος, στην Ελευσίνα, εκεί όπου διεξάγεται το πρώτο αγωνιστικό διήμερο της Α1 κατηγορίας.

Ξεκίνησαν και οι πρωινές προπονήσεις (pic)

Ξεκίνησαν και οι πρωινές προπονήσεις (pic)

Οριστικοποιήθηκε το νέο πρόγραμμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναφορικά με το τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού, με την έναρξη των πρωινών προπονήσεων Δευτέρα-Τρίτη- Πέμπτη, 11:00 με 13:00 που εντάσσονται στην καθημερινότητα της «ερυθρόλευκης» Σχολής.