Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Νο50 της Παγκόσμιας Κατάταξης η Σάκκαρη

Στο Νο50 της Παγκόσμιας Κατάταξης η Σάκκαρη
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 - 18:28

Η «τρελή» πορεία της Μαρίας Σάκκαρη, μέχρι τα ημιτελικά του Wuhan Open, αποκλείοντας μάλιστα δύο τενίστριες του Top10, είχε και το αναμενόμενο αντίκρισμα στην Παγκόσμια Κατάταξη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε 30 ολόκληρες θέσεις και έτσι «σκαρφάλωσε» στην 50η θέση της WTA.

Έτσι, έγινε η τρίτη Ελληνίδα που καταφέρνει κάτι ανάλογο μετά τη μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου και τη Λένα Δανιηλίδου. Η Αγγελική Κανελλοπούλου είχε φτάσει μέχρι την 42η θέση, ενώ η Λένα Δανιηλίδου στην 14η.

Από εκεί και πέρα στις γυναίκες η πρώτη επτάδα της κατάταξης έμεινε αναλλοίωτη με τη βασική διαφορά να είναι η είσοδος της Γέλενα Οσταπένκο για πρώτη φορά στη δεκάδα και συγκεκριμένα στη θέση Νο 8. Η άνοδος της Λετονής πέταξε εκτός δεκάδας την Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα (Σλοβακία), ενώ η Σβετλάνα Κουσνέτσοβα έπεσε στην ένατη θέση, ενώ λογικά την επόμενη εβδομάδα θα επανέλθει στο Τοπ 100 και η Μαρία Σαραπόβα.

Διαβάστε επίσης

Αφεντικό από τα προκριματικά ο Πετρούνιας

Αφεντικό από τα προκριματικά ο Πετρούνιας

Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων, έδειξε σε μια ακόμα διοργάνωση ότι είναι από τους κορυφαίους του αθλήματος, κατακτώντας την πρώτη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής του Μόντρεαλ.

Νέα συνάντηση για το θέμα των ξένων

Νέα συνάντηση για το θέμα των ξένων

Μέχρι την Τρίτη, αναμένεται να έχει αποσαφηνιστεί ο αριθμός των ξένων αθλητών που θα μπορούν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Volleyleague, μετά από την συνάντηση μεταξύ ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και Υπουργείου Αθλητισμού.

«Κλικ» από το τουρνουά στο Ρέντη

«Κλικ» από το τουρνουά στο Ρέντη

Δείτε φωτογραφίες από το «5ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Αντωνία Σπανού» που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».