Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφεντικό από τα προκριματικά ο Πετρούνιας

Αφεντικό από τα προκριματικά ο Πετρούνιας
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 - 23:12

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο, κατέκτησε την πρώτη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ενόργανης γυμναστικής, στους κρίκους, με βαθμολογία 15.400 βαθμών, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, το οποίο είχε συντελεστή δυσκολίας 6,30.

Ο βαθμός του Πετρούνια, ήταν ανάλογος ή και καλύτερος από εκείνους που είχε στους αντίστοιχους προκριματικούς των φετινών του αγώνων, δείχνοντας ότι συνεχίζει να είναι από τους κυρίαρχους του αθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Νέα συνάντηση για το θέμα των ξένων

Νέα συνάντηση για το θέμα των ξένων

Μέχρι την Τρίτη, αναμένεται να έχει αποσαφηνιστεί ο αριθμός των ξένων αθλητών που θα μπορούν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Volleyleague, μετά από την συνάντηση μεταξύ ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και Υπουργείου Αθλητισμού.

Αργυρό μετάλλιο για την Μοσχάκη

Αργυρό μετάλλιο για την Μοσχάκη

Η αθλήτρια του Θρύλου βγήκε δεύτερη στην κούρσα των 9 χλμ του διασυλλογικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Σχινιά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

«Κλικ» από το τουρνουά στο Ρέντη

«Κλικ» από το τουρνουά στο Ρέντη

Δείτε φωτογραφίες από το «5ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Αντωνία Σπανού» που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».