Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα συνάντηση για το θέμα των ξένων

Νέα συνάντηση για το θέμα των ξένων
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017 - 19:29

Μετά από την τριπλή συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα σε ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ, όπου υπήρξε η επιβεβαίωση ότι Λίγκα και αθλητές διαφωνούν για τον αριθμό των ξένων, πλέον οι τρεις φορείς του αθλήματος, θα βρεθούν ενώπιον του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προκειμένου να υπάρξει μια οριστική λύση.

Ο Υπουργός, κατά την παρουσία του στην κλήρωση του πρωταθλήματος, έδειξε ότι συμφωνεί προς την αύξηση, ωστόσο υπό προϋποθέσεις.

Συνεπώς, μέχρι την Τρίτη, φέρετε να είναι εφικτό το σενάριο, ώστε να γνωρίζουμε οριστικά, το τι θα γίνει ακριβώς με το θέμα των ξένων και των κοινωτικών αθλητών που θα μπορούν να αγωνίζονται την φετινή χρονιά, στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Διαβάστε επίσης

Αργυρό μετάλλιο για την Μοσχάκη

Αργυρό μετάλλιο για την Μοσχάκη

Η αθλήτρια του Θρύλου βγήκε δεύτερη στην κούρσα των 9 χλμ του διασυλλογικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Σχινιά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Αφεντικό από τα προκριματικά ο Πετρούνιας

Αφεντικό από τα προκριματικά ο Πετρούνιας

Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων, έδειξε σε μια ακόμα διοργάνωση ότι είναι από τους κορυφαίους του αθλήματος, κατακτώντας την πρώτη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής του Μόντρεαλ.