Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αργυρό μετάλλιο για την Μοσχάκη

Αργυρό μετάλλιο για την Μοσχάκη
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017 - 22:19

Το αργυρό μετάλλιο στην κούρσα των 9 χλμ του διασυλλογικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Σχινιά κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη. Η αθλήτρια του Θρύλου ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο της και πρόσθεσε μια ακόμα επιτυχία στο παλμαρέ της.

Η Μοσχάκη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της δήλωσε: «Ο καιρός ήταν ιδανικός για τους αγώνες. Είχα προετοιμαστεί για αυτούς τους αγώνες κατάλληλα και ήρθε ένα ακόμα μετάλλιο. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση στο αγωνιστικό μέρος της».

Από την πλευρά του ο Έφορος των Ναυταθλητικών του Θρύλου, Τάσος Βουγίδης δήλωσε: «Η Φραγκίσκη έχει δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο SUP. Κέρδισε άλλο ένα μετάλλιο για τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για τους επόμενους αγώνες οι οποίοι θα γίνουν στην Κόρινθο στον Διάπλους της Διώρυγας. Συγχαρητήρια για τους διοργανωτές τόσο σε αγωνιστικό όσο και οργανωτικό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Νέα συνάντηση για το θέμα των ξένων

Νέα συνάντηση για το θέμα των ξένων

Μέχρι την Τρίτη, αναμένεται να έχει αποσαφηνιστεί ο αριθμός των ξένων αθλητών που θα μπορούν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Volleyleague, μετά από την συνάντηση μεταξύ ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και Υπουργείου Αθλητισμού.

Αφεντικό από τα προκριματικά ο Πετρούνιας

Αφεντικό από τα προκριματικά ο Πετρούνιας

Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων, έδειξε σε μια ακόμα διοργάνωση ότι είναι από τους κορυφαίους του αθλήματος, κατακτώντας την πρώτη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής του Μόντρεαλ.