Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε δύο διοργανώσεις το Τάε Κβο Ντο

Σε δύο διοργανώσεις το Τάε Κβο Ντο
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 13:07

Σε δυο διοργανώσεις θα λάβει μέρος το αγωνιστικό τμήμα του Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού. Την αυλαία ανοίγουν την Παρασκευή οι Παίδες που συμμετέχουν στο 8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Τάε Κβο Ντο «Kim e Liu» που θα διεξαχθεί το τριήμερο 13-14-15/10 στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων.

Ο σύλλογος θα λάβει μέρος με 11 συνολικά αθλητές σε αυτό το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Μπαλαγιάννης Στέφανος, Σούμπαση Σεμέλη, Σεγρεδάκη Ελπίδα, Μαμνιόγλου Νίκη, Γεροντής Μάξιμος, Βαρούχας Χαράλαμπος, Πυρσός Μηνάς, Αληφαντάρου Λυδία, Λιακάκος Νίκος, Μαυρόπουλος Νίκος, Μαστροδήμος Δημήτρης

Στη Σερβία με δυο αθλητές

Από ‘κει και πέρα οι Φώτης Μάτσης και Κυριάκος Πολυδούλης θα λάβουν μέρος στο διεθνές πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Σερβία. Το G1 Serbia Open αποτελεί μια διοργάνωση του υψηλότερου επιπέδου με μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο οποίο μετέχει ελίτ του αθλήματος από όλο τον κόσμο και πρόκειται για βαθμολογούμενο πρωτάθλημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Η διοργάνωση ξεκινάει το Σάββατο (14/10) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (15/10).

Διαβάστε επίσης

Θρύλε αλήτη τους έκλεισες το σπίτι!

Θρύλε αλήτη τους έκλεισες το σπίτι!

Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ με 20-19 για το πρωτάθλημα της Handball Premier και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό σε ένα ακόμα άθλημα. Συνεχίζει αήττητος ο Θρύλος. Σωρεία αντικειμένων μετά το τέλος της αναμέτρησης.