Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «σάρωσε» όλα ο Παγιαυλάς

Τα «σάρωσε» όλα ο Παγιαυλάς
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 - 14:50

Εξι μετάλλια, εκ των οποίων 3 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο, κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλάς στο Luxembourg Open Masters που διεξήχθη το διήμερο 14-15 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο κολυμβητής του Θρύλου πήρε την πρώτη θέση στα 800μ. και 1500μ. Ελεύθερο και στα 200μ. Πεταλούδα, τη δεύτερη στα 200μ. και 400μ. Μικτή Ατομική και την τρίτη θέση στα 200μ. Πρόσθιο, στο οποίο μάλιστα έκανε και νέο ατομικό ρεκόρ. Ο Ισίδωρος Παγιαυλάς έλαβε μέρος και στα 50μ. Πρόσθιο, όπου κατέκτησε την 4η θέση.

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού, Ισίδωρος Παγιαύλας αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Λουξεμβούργο, λέγοντας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στο Διεθνές Μίτινγκ του Λουξεμβούργου, ήταν μια διοργάνωση που είχε για πρώτη φορά ελληνική συμμετοχή και θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση παρότι είμαστε ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν. Ο πρώτος στόχος, όπως πάντα πρέπει να γίνεται σε μια διοργάνωση masters, ήταν να απολαύσουμε τις κούρσες και να ζήσουμε την εμπειρία. Όμως από την στιγμή που φοράς τα ερυθρόλευκα δεν γίνεται να μην τα δώσεις όλα για τη νίκη! Νομίζω ότι συνδυάσαμε ιδανικά το αποτέλεσμα με πολύ καλά πλασαρίσματα και την χαρά της συμμετοχής με τον Ολυμπιακό, σε μία ακόμα διεθνή συνάντηση με αντιπάλους από χώρες με παράδοση και υποδομές στην κολύμβηση».

Από την πλευρά του, ο συνοδός προπονητής και πρώην πρωταθλητής κολύμβησης του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Κόκκινος, δήλωσε: «Είχαμε μία πολύ επίπονη πρώτη κούρσα στα 1500μ. όπου ενώ είχαμε έρθει με τον δεύτερο χρόνο κατακτήσαμε την πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά. Αυτό μας έφερε μεγάλη κούραση ενόψει των επόμενων αγωνισμάτων αλλά καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε χάρη στην πολύ καλή προετοιμασία και επιστημονική δουλεία που κάνουμε με τον Ισίδωρο, ο οποίος μάλιστα κατάφερε και έκανε και ρεκόρ του στο 200αρι πρόσθιο παρά την πρωινή ταλαιπωρία. Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση υψηλού επιπέδου σε μία καταπληκτική πισίνα και μακάρι ο ελληνικός υγρός στίβος να μπορέσει να κάνει παρόμοιες διοργανώσεις σε τέτοιες εγκαταστάσεις ώστε να καταφέρει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο».

Διαβάστε επίσης

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Ο προπονητής του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Γιώργος Χριστοφοράκης έδωσε το σύνθημα ενόψει των αναμετρήσεων με τον Πέρα και τον Παναθηναϊκό.

Τεσσάρα στην Ορεστιάδα

Τεσσάρα στην Ορεστιάδα

Με τους Τάσο Ρηνιώτη, Γιάννη Σγουρόπουλο και Γιώργο Σταματούρο στην αποστολή τους, οι άνδρες του Ολυμπιακού επικράτησαν με 4-0 της Φιλίας Ορεστιάδας.

Ηττα για τους άνδρες, ιδανικό ξεκίνημα για τις γυναίκες

Ηττα για τους άνδρες, ιδανικό ξεκίνημα για τις γυναίκες

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν από τον ΑΟ Ταταύλα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ενώ οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν τις αντίστοιχες ομάδες του ΑΟ Ταταύλα και του Φοίνικα Αγίας Σοφίας.